Pulverlackering av allt från specialdetaljer till långa längder

Vi är specialister på ytbehandling av aluminium- och stålprodukter och behandlar allt från specialdetaljer till långa längder. I våra produktionslinjer utför vi alla delar i en professionell lackeringsprocess – manuell och automatiserad slipning, förbehandling, maskering, pulverlackering, montering, kontroll av färdiga produkter och paketering. Våra flexibla produktionslinjer gör det möjligt  att effektivt och smidigt ställa om produktionen snabbt och lackerar allt från små detaljer, långa längder, gjutgods, fasad- och fönsterprofiler till specialdetaljer.

Montering

Montering och specialemballering kan utföras efter önskemål. Vissa moment blir enklare om slutkund får artiklarna delvis monterade. Ska produkten gå direkt till slutanvändare kan emballering och lagerhållning erbjudas.

Lager & logistik

EDAB Industrilakkering AS har ett utbyggt lagerhotell för lagerhållning av korgar med aluminiumprofiler. EDAB Industrilackering AB kan erbjuda längre lagring inomhus. Transportlösningar finns i ett tätt sammarbete med Mats Pedersen Transport.

Snabba omställningar

Vi står alltid till förfogande för både befintliga och nya kunder. Har du frågor om leverans och/eller priser är du välkommen att kontakta oss direkt.

shutterstock_481553257

Flexibla produktionslinjer ger snabb omställning

Scroll to Top